domingo, 19 de octubre de 2014

CORRE!

  • L’organització juvenil participarà com a associació en carreres populars i competicions del País Valencià
  • Destaquen els valors esportius com el sacrifici, preparació, treball en equip i esperit de superació

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) va estar present aquest diumenge en la 24à Mitja Marató “Trinidad Alfonso” de la ciutat de València, participant en la carrera popular al costat de més de 10.000 atletes procedents de diferents països del món. Una oportunitat perfecta per a presentar la secció esportiva de l’organització juvenil, formada per joves militants aficionats al running.

Per al Secretari General de Joves Socialistes, José Muñoz, aquesta iniciativa esportiva persegueix una doble intenció. D’una banda, segons ha explicat Muñoz, aprofitar l’afició esportiva per “fer visible a Joves Socialistes en tots els espais de participació de la societat civil”, i, d’altra banda, “fomentar l’esport entre la joventut valenciana i els valors que representa”, com són el sacrifici, la preparació, el treball en equip i l’esperit de superació, entre d’altres.

En aquest sentit, per al líder de Joves Socialistes “la política requereix preparació i uns objectius ben definits si vols arribar a la teua meta, igual que en una carrera de fons”, per la qual cosa animen a les i els joves socialistes a implicar-s’hi, entrenar i participar activament en aquest tipus d’iniciatives.

D’altra banda, des de Joves Socialistes feliciten al kenyà Abraham Cheroben, campió de la mitja marató Trinidad Alfonso de València amb un temps de 58:48, amb el qual va aconseguir batre la millor marca de la distància en una prova disputada a Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario