sábado, 13 de septiembre de 2014

JSPV Castelló de la Plana organiza un Foro - debate sobre la "Renta básica"

            conferencias3_casconferencias3_cat

Des de Joves Socialistes de Castelló de la Plana traslladem la invitació al Fòrum Debat "Renda Bàsica" què tindrà lloc el proper dijous dia 18 de setembre a les 20:00 hores al c / Carcaixent 31 baix. A càrrec de Javier Mendez-Vigo company del PSPV de Castelló.

Posteriorment a les 21:00 hores està convocada la Comissió Executiva Municipal, que com sempre, es realitza oberta per a què tots i totes les militants puguem intervenir i proposar les qüestions que es creguin oportunes.

Un cop finalitza la CEM podrem compartir un sopar de "pa i porta" perquè totes i tots plegats ens retrobem després de les vacances d'estiu i donem la benvinguda junts al nou curs polític.

JSPV Castelló de la Plana - Secretaria General


-----------------------------


Desde Joves Socialistes de Castelló de la Plana trasladamos la invitación al Foro Debate "Renta Básica" qué tendrá lugar el próximo jueves día 18 de septiembre a las 20:00 horas en la c/ Carcagente 31 bajo. A cargo de Javier Mendez-Vigo compañero del PSPV de Castellón.


Posteriormente a las 21:00 horas está convocada la Comisión Ejecutiva Municipal, que como siempre, se realiza abierta para que todos y todas las militantes podamos intervenir y proponer las cuestiones que se crean oportunas.


Una vez finaliza la CEM podremos compartir una cena de "pa i porta" para que todas y todos juntos nos reencontremos después de las vacaciones de verano y demos la bienvenida juntos al nuevo curso político.


JSPV Castelló de la Plana - Secretaría General

No hay comentarios:

Publicar un comentario