sábado, 30 de agosto de 2014

Joves Socialistes recorda a NNGG que Alberto Fabra és president de la Generalitat amb el 0% dels vots.  • Afirmen que la prioritat és atallar el 58% d’atur juvenil i la baixa taxa d’emancipació (20%)

  • Recorden que Rita Barberá va arribar a l’alcaldia de València amb 9 regidors, davant els 13 del PSPV


Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha recordat hui a Nuevas Generaciones del PP valencià (NNGG) que Alberto Fabra és president de la Generalitat Valenciana “per la gràcia de Rajoy, no la dels vots”, com a resposta a la campanya a favor de l’elecció directa d’alcaldies que els joves del PP estan duent a terme a través de les xarxes socials, en la qual qüestionen la legitimitat democràtica de diferents governs locals, on les opcions d’esquerra han aconseguit arribar a acords per ser majoria.


Joves Socialistes recorda així que Fabra mai ha estat candidat a les eleccions autonòmiques, sinó que va ser la “dedocràcia” del PP qui va decidir que ocupara el càrrec de president, després de la dimissió de Francisco Camps el juliol del 2011. D’altra banda, els joves socialistes destaquen que la pròpia Rita Barberá va arribar a l’alcaldia de València el 1991 amb un govern en minoria de 9 regidors, davant els 13 del PSPV, per la qual cosa valoren la proposta del PP com a “cínica i hipòcrita”.


En aquest sentit, des de Joves Socialistes assenyalen a NNGG que davant el “parany” de plantejar l’elecció directa d’alcaldies sense cap tipus de diàleg ni acord, i a menys d’un any de les eleccions autonòmiques i municipals, la prioritat ha de ser fer front al 57,8% d’atur juvenil i la baixa taxa d’emancipació, a penes d’un 20%, entre els joves d’entre 16 i 29 anys del País Valencià, segons dades de l’Enquesta de Població Activa.


Finalment, l’organització juvenil denúncia que el Govern de Rajoy pretén perpetuar-se en el poder amb una “cacicada” que, opinen, únicament respon a la por de perdre centenars d’alcaldies el 2015, especialment al País Valencià.


JSPV - Joves Socialistes del País Valencià

No hay comentarios:

Publicar un comentario