lunes, 12 de mayo de 2014

HISTÒRIC 20%

IMG_5306-600x210


• Un 20% de joves menors de 30 anys conformaran les candidatures socialistes en les eleccions municipals el 2015.
• Celebren el compromís del PSPV perquè els joves siguen “protagonistes” de les polítiques de joventut.


Dissabte passat a Castelló, la II Convenció Municipalista del PSPV va aprovar per unanimitat un compromís històric: “incorporar en les candidatures del PSPV-PSOE en les properes eleccions municipals un 20% de joves menors de 30 anys, en coordinació amb Joves Socialistes del País Valencià (JSPV)”.


Per al Secretari General de Joves Socialistes, José Muñoz, aquest compromís socialista demostra que “el PSPV està molt viu, amb molt relleu després de 135 anys d’història”. Una aposta “valenta”, explica Muñoz, per “acabar amb el divorci entre els joves i la política” en un moment en què les administracions públiques són, al seu parer, “incapaços d’acabar amb l’atur, precarietat i exili econòmic” de milers de joves valencians.


D’altra banda, el líder de Joves Socialistes ha afirmat que el PSPV “torna a fer història” amb la seua proposta, i afegeix, “s’ha adonat que vivim un canvi d’època” en el qual les i els joves “no només volem que ens escoltin, sinó que volem decidir, des de la intergeneracionalitat, en quin tipus de societat volem viure-hi”.


En aquest sentit, Muñoz ha animat als joves socialistes a no acceptar que diguen que “estem acabats”, perquè “aquest partit està més viu que mai, sent valents quan altres partits no s’atreveixen a apostar per la joventut perquè siguem protagonistes del canvi polític”. “Malgrat qui li pesi, aquest partit és el primer partit preferit dels joves, per aquestes coses, per ser valentes”, conclou.


Finalment, el jove socialista ha tornat a exigir l’aplicació de la Garantia Juvenil europea al País Valencià. Una iniciativa per oferir oportunitats laborals a milers de joves des de les administracions públiques que, segons Muñoz, hauria de comptar amb “almenys” 6.000 milions d’euros. “Són capaços de posar 1,5 bilions d’euros perquè no caiga la banca, però no perquè no caiga tota una generació de joves?”, va preguntar-s’hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario